peste cativa ani!

2 variante care îți schimbă nunta, seara!

February 20, 2016 , , Paul

8 din 10 cupluri vor spune “tradiția nu este asta” iar eu spun la 10 din 10 cupluri “important e sa faci ce îți place, fiți originali, fiți pragmatici”. Și nu o spun pentru ca sunt Tony poptamas, ci pentru că am văzut ambele exemple pe parcursul ultimilor 10 ani de fotografie de nuntă.
Bineînțeles că nu este pentru toată lumea, bineînțeles ești sceptic. Ideea de bază este să fi pragmatic. Sa faci evenimentul în favoarea ta.
Este 6 după-amiază, acum ieși din Biserică. Te gândești pe cine să saluți, cui să zâmbești mai întâi și cum să ieși mai repede. Urmează bineînțeles un sfert de oră de zâmbete, fotografia de grup și imagini cu rudele. Speri ca fotograful se va ridica la nivelul așteptărilor și va prelua conducerea – să organizeze el momentul. La urma urmei și asta ar însemna să fie profi. Va apărea o rudă care va dori sa își exerseze aptitudinile organizatorice acum și o să toace momentul.
În momentul în care ai termiat cu fotografiile la Biserică deja ai petrecut peste 90 minute în picioare pe toace și în pantofi.
Stai liniștită urmează o ședință foto. Fotograful are așteptări serioase de la voi în următoare oră în ceea ce privește condiția fizică, atitudinea și capacitatea ta de a-ți exprima, într-un mod natural sau mai puțin natural, sentimentele față de partenerul tău. Va fi o oră în care nu te vei odihnii.
Ședința foto este ceva ce voi trata detaliat într-un alt articol, acum voi spune doar că după aceasta ședință, în funcție de fotograf, vei resimții,de cele mai multe ori – oboseală.
Pe invitația de nuntă, circulara oficială a evenimentului, ai scris ca recepția începe la 20 probabil. Ai petrecut mai mult de 5 ore deja în picioare, întreținând înviați.
Am înșiruit programul din după-amiaza nunții tale pentru a creiona o motivație care sa susțină argumentul meu.
Pentru începutul serii, pentru primirea invitaților – moment ce va dura peste 2 ore, alege sa mergi undeva să te odihnești, în camera de hotel sau acasă. Sau alege sa mergi într-un loc romantic cu partenerul sa creezi o amintire de neuitat doar voi doi. Sau alege să iei fotograful la o ședință, ședință care este posibil sa nu fi avut loc pentru că cununia religioasă la Biserică a fost programată sa se termine exact vând începe recepția.
Alege deci să vorbești cu părinții, cu socrii și cu nașii tăi și propune-le să îi primească ei pe invitați. Ei se vor simții onorați. Vor socializa cu rude pe care oricum ei îi cunosc și se vor simții în mijlocul atenției. Acesta ar putea fi momentul lor. Oricum, crede-mă, își doresc sa împărtășească cu invitații bucuria și sentimentul de împlinire al evenimentului. Pe de alta parte voi nu veți trebuii să petreceți, în picioare, la intrare 2 ore, după care va trebuii sa deschideți nunta cu valsul mirilor.
Acesta ar putea fi momentul vostru, al cuplului. Ceva intim doar voi doi, într-un loc special, sa creați o amintire a voastră, gen: îți aduci aminte când în seara nunții am mers doar noi doi acolo unde ne-am cunoscut?”
La restaurant, la o ora prestabilită, mergeți la restaurant și formația va anunța, în timp de invitații socializează, că în aplauzele dumnealor, sosesc mirele și mireasa.
Veți începe valsul mirilor iar apoi seara este oficial deschisă.
Este pragmatic și în același timp – spectaculos. Seara va începe deosebit, invitații rămân cu o impresie plăcută iar voi aveți un moment de respiro pe care îl puteți folosii cum vreți.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.