Andrei

January 9, 2016 , , Paul

9 ianuarie, nici nu m-am dezmeticit din petreceri și apar primele evenimente. Am rămas puțin pe gânduri când am realizat ca nu mi-am dat seama cat de repede a trecut 2015.

Ma rog. M-a sunat Andrei – tăticul, de anul trecut, prin octombrie, fericit ca are încă un copil, să stabilim data botezului. Bineînțeles ca a reprogramat de doua ori ca sa nu fie în Postul Crăciunului și asa am ajuns la data de 9 ianuarie.

Este al doilea lui copil. Primul este Ștefan, un super blond cu ochi albaștri, despre care eu cred ca dacă rămâne așa va fi model. Primul botez pe care Andrei l-a organizat a fost în urmă cu 3 ani la Castel unde a cantat trupa vis, petrecere care a fost hard-core. Acolo l-am cunoscut și pe Flavius.

Știind cum a fost botezul acela mi-am dat seama ce va fi aici.

Am început acasă cu o ședință unde Andrei încearcă să îl îmbarce pe Ștefan și doar câteva imagini cu Răzvan, pentru ca Nicoleta a ajuns târziu de la salon.

Am mers la Biserica Sf. Treime, pe Scorobaia unde am vazut un spectacol organizat de copii din familie, care,  când se întâlnesc, sunt bezmetici rău și zici ca au baterii noi, dupa care am mers la Restaurant Topolog din Pitești.

La restaurant va rog sa apreciati pe Dalis, pe Alin Dumitru, pe Marius Stanescu, pe Vali Carstea (nasul) pe Falvius, pe Mihai, pe Tanaseasca, pe Cristina sau pe Andrei, tatal botezatului, sa vedeti ce veseli erau la sfarsit 🙂Ursitoare, Jack Daniels, candy bar și reflectoare dubioase. Asta m-a marcat aici. Servire făină, mâncare bună și muzică faină.

În concluzie,  fost o seara pe cinste. Simt ca am început anul bine, cu prieteni și atmosferă bună. Sper să ne revedem mereu cu aceleai glume, în aceiași formație sau mai mare.

Andrei și Nicoleta, Răzvan Mihai să fie fericit și sănătos. Mulțumesc de invitație!

 

Leave a comment