Civila cu peripetii

Anda + Flavius

June 2, 2015 , , Paul

Cand i-am vazut pentru prima data impreuna am ramas mut (si cine ma cunoaste stie ca mutenia nu este “calitatea” mea evidenta).

Frumosi…atat de frumosi incat aveam deja un zambet afisat pe jumatate de fata stiind ce imagini le voi oferi la sfarsitul evenimentului.

Ne-am intalnit la Primarie pentru iscali actul cel mai de pret. Au aparut asortati si cu gurile pana la urechi de fericire.

A fost o ceremonie vesela, in care Domnul si Doamna si-au purtat zambetele ca niste mandre siraguri de perle.Trebuie sa recunosc ca amandoi ar putea cu usurinta sa reprezinte  o celebra pasta de dinti.

Ar mai trebui sa recunosc ca Flavius este prietenos cu camera de fotografiat, dupa cum se vede si in imagini. In general domnii sunt putin mai reticenti cand este vorba de manisfestat emotii evidente in public, in fata unei camere de fotografiat. Dar Flavius a facut fata cu brio presiunii si caldurii din acea zi.

Anda il completeaza ca un puzzle iar impreuna sunt….asa cum trebuie.

Nu ai cum sa nu simti energia in preajma lor, nu ai cum sa nu le simti bucuria, le iese prin pori si priviri, ti-o transmit in fiecare gest.

Petrecerea a fost una asa cum ma asteptam: DISTRACTIE!

Prieteni si rude deopotriva au petrecut pana dimineata. Marturisesc ca si de data aceasta am reusit sa fiu fotograf/invitat/ruda. Am ramas alaturi de ei pana dimineata.

Imaginile sunt graitoare, iar ei sunt fantastici.

Ce m-a impresionat?

Bucuria din ochii lor, dragostea pe care si-o impartasesc intr-un firesc ametitor. Modul in care se aseamana ca simtire, fire, fizic si vise.

Cand stii ca a fost un eveniment “cum trebuie?” Cand Flavius suna sa te cheme la o bere.

Va multumesc pentru invitatie si cu siguranta ne vom revedea cu multe alte ocazii.

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.