Bianca + Dominic

September 26, 2015 , , Paul

Sunt cateva lucruri pe lume asta care nu se vor demodata niciodata: hainele de culoare neagra, geaca de piele, perlele si…iubirea.

Si pe fiecare dintre ele trebuie sa stii sa o porti. Bianca si Dominic si-o poarta frumos si mandru. Sunt tineri, plini de viata si hotararati, asa ca in vara au spus un DA raspicat in fata rudelor si prietenilor.

Bianca este de o frumusete clasica. Este atat de feminina in gesturi si in comportament incat gandul te duce la filmele cu Humphrey Bogart. Ma asteptam sa-si aleaga o rochie simpla care sa-i puna in valoare trasaturile si chiar asa a fost.

Am vazut apoi ca frumusetea este trasatura de familie, mama Biancai se poate recomanda cu usurinta ca si sora.

Ceremonia religioasa a avut loc intr-un lacas deosebit, Biserica Sfanta Vineri din Pitesti. Am pasit cu emotie peste prag, mai ales ca acela este locul in care mi-am petrecut multe duminici in copilarie.

M-am bucurat sa-mi revad locul drag in “straie” noi. A fost o slujba emotionata la care au participat rude si prieteni apropiati.

Dupa ceremonia religioasa, ne-am strecurat printre picaturi mofturoase de ploaie si am reusit sa facem o sedina foto in parc.

Petrecerea a fost o reusita. Distractie din toate punctele de vedere, niici nasii si nici mirii nu s-au dezlipit de pe ringul de dans. Formatia? VIS nu alta, dupa cantec, dupa nume, dupa port.

Ce m-a impresionat?

Feminitatea Biancai, asemanarea evidenta dintre ea si Dominic, familia (se pare ca frumusetea se mosteneste), ceremonia religioasa si evident…distractia.

Va multumesc pentru invitatie.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.