Natalia, Varsovia, Teilor

November 28, 2021 , , Paul

In contextul extinderii rapide a celebrului brand Teilor, împreună cu echipa de producție din care fac parte ne-am deplasat în Varșovia pentru a crea conținut de marketing. Adică pentru a fotografia și filma pentru Teilor. O parte din noi au venit cu mașina încărcată cu echipamentul foto video, iar o parte am zburat.

Campania era planificată deja de două luni, acum se mai puneau la punct doar aspecte de creație și se făcea networking.

Natalia Szroeder este protagonista din aceasta  campanie publicitară – o tipă super populară în Polonia, profesionistă, foarte de treabă și rezistentă. Este un artist recunoscut în lumea muzicii și a filmului polonez, cu o expunere corecta atât în mediul on-line, cât și în viața socială.

Ne-am întâlnit cu un reprezentant al echipei de din agenția partener din Polonia în seara precedentă filmării și am ales tehnic locurile unde vom filma, din lista de sugestii. Știind ce avem de făcut am ajuns la concluzia că timpul pentru ce trebuie să filmăm și să fotografiem este foarte scurt dar mă bazam pe faptul că știam ce fac și că eram împreună cu o echipă de protecție foto-video foarte creativă și rapidă. Ne mișcăm bine pe set

A doua zi, am inceput la 7, la Teateul Dramatic din cadrul Palatului Culturii și Științei din Varșovia – un teatru de dimensiuni modeste dar cu încărcătură culturală și reputație impecabilă. Ne-am întâlnit cu agenția și cu reprezentanții unui studio de închiriere echipamente foto video profesional și după ce am avut echipamentul pe set și Natalia a fost pregătită – am început.

In general îmi place să fiu între oameni și deci îmi place sa lucrez in echipe de oameni, cu condiția ca oamenii să nu fie superficiali cu scopul nostru. Îmi plac oamenii pasionați de ceea ce sunt și eu pasionat – producția de film, de imagine și mai nou de sunet. Sa montezi un echipament pe un set și apoi să îl folosești presupune dorință, concentrare și creativitate – o parte din echipamente se ansamblează ca un Lego, doar să ții cont de particularități și de masa echipamentului video sau foto – unele fiind extrem de grele.

Echipamentul in general îl împart în 4: camera video și obiective foto sau video, grip, lumini și props. Am folosit Red gemini s35 5k ranger, obiective Atlas Orion 32mm, 50mm și respectiv 85mm T2-16 anamorfic. Am folosit un gimbal mobil pro, grip de la tilta, dana dolly, tramisise radio, nucleus follow focus lumini arri S60, etc.

Ce am făcut mai exact la acesta producție foto video? Ținând cont de cerințele directorului de creație și ale Ioanei, pe foto am făcut setup-ul de lumini și am ales pozițiile în care sa fotografiem, adică am ales poziția optimă fotograf subiect astfel încât pe langa subiect, backgroundul să aducă valoarea imaginii prin aspect și lumină. Pe video am făcut setup-ul de lumini, am montat echipamentul, am ales poziția camera subiect, am fost Director of Photography și am regizat secvențele adică am sugerat Nataliei, expresie, acțiuni și postură.

Am postat câteva imagini still dar apoi voi edita postarea sa pun și un material filmat. Teilor va folosi materialul pentru expunerea oficială în Polonia. Sper că munca mea împreună cu a colegilor din Teilor să aibă succes și Teilor în Polonia sa devină un jucător important în piața de bijuterii si diamant alaturi de tradiționalii Tiffany’s, Van Cleef, De Deers și alții.

Videographer filming
Caburi electrice pentru productie video
Sesiune in Varșovia
Sugerand acțiunea și poza
Natalia Szroeder filmată în culisele teatrului dramatic din Varșovia
Natalia Szroeder pozând pentru Ioana Radu în culisele teatrului dramatic din Varșovia
Sala teatrului dramatic din Varșovia văzută de pe scenă
Inel Teilor pe mâinile pianistei
Încadratura cu detaliu pe clapele pianului si pe maini pentru a evidentia Inelul marca Teilor
Natalia Szroeder cântând la pian
Natalia Szroeder cântând la pian
Cameră RED Gemeni ranger s35 pe slider Dana dolly
Cameră RED Gemeni ranger s35 pe slider Dana dolly
Red ranger gemeni s35 pe Dana Dolly | Teatrul Dramatic Varsovia

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.