IC Bratianu si Ortopedia

Ramona si Mihai

September 19, 2015 , , Paul

Sa vii din Spania in Bucuresti e o chestie.  Mereu am fost suprins sa aud ca romani care sunt stabiliti afara vor sa se intoarca. Ma rog, habar n-am. Acesta este si cazul cuplului meu de nunta de fata. Ramona si Mihai MOCULESCU se numeste acest cuplu. Stiu, el seamana cu IC Bratianu sau Al. I. Cuza cand era mai gras, dar sa stiti ca nu face politica si nici in administratie nu lucreaza. Este medic ortoped, iti rupi piciorul apare Cuza si te opereaza.

A fost o nunta cu cu invitati de toate varstele si cu super chef de party. Am avut senzatia ca toata lumea a asteptat iesire din Biserica pentru petrecere. Trupa Vis au fost responsabili cu muzica si ca de obicei sunt duracell la entertainment si suna super bine pe cover-uri. Nasii sunt rockeri, goth rockers mai exact asa ca fara prea multe eforturi au facut impresie.

Mie evenimentul mi-a lasat impresia unei petrecere amanate foarte mult. A fost o nunta reusita si pe aceasta cale le multumesc Ramonei si lui Mihai ca m-au invitat. A fost show!

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.