Nunta

Elena si Adrian

September 5, 2015 , , Paul
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris sagittis libero eu porta aliquam. Donec mi erat, semper nec fermentum nec, lobortis eu mi. Quisque sagittis luctus risus vel sagittis. Nulla commodo sapien eros, nec faucibus nisi auctor id. Proin porttitor diam non venenatis luctus. Donec nisl tellus, tempor sed maximus a, tempor in nibh. Vivamus posuere mattis ornare.

Iarna car si vara sanie sau cum s-ar spune iarna punem la cale evenimentele din vara.

Intr-o iarna i-am cunoscut pe Elena si Adrian. Ne-am intalnit la o cafea sa stabilim detaliile pentru nunta lor mult asteptata.

Elena este medic, este extrem de fina si placuta, Adrian receptiv dar tacut. Intr-un fel m-am bucurat.  La cat vorbesc eu exista riscul sa facem “Taraboi Band”.

Elena a stiut inca de la inceput ce-si doreste ceea ce pentru mine a fost perfect. Admir miresele care acorda importanta cuvenita fotografiilor. Pana la urma este o zi pe care si-o imagineaza in mii de culori inca din copilarie.

Atunci cand lucrezi cu oamenii iti dezvolti un simt aparte, unul intuitiv care iti afiseaza in minte proiectii atat de reale despre cum vezi tu acea persoana in ziua nuntii. Si din acea cafenea, de la masa de langa geam, uitandu-ma la Adrian mi l-am imaginat intr-un costum extrem de fin manuind cu dibacie niste carti de joc. Nici nu mi-am formulat bine in minte ordinea in care sa-mi iasa cuvintele sub forma de fraza ca Adrian imi spune “Eu sunt pasionat de poker”.

Ne-am revazut apoi in septembrie in ziua nuntii.

Acea imagine a Elenei in rochia de mireasa m-a dus cu gandul instant la cartile de povesti din copilarie.  Miniona, cu o privire calda si emotionata dar atat de atenta ca toti invitatii sa se simta ca acasaDaca ar fi sa descriu in cuvinte mi-ar lua o zi si multe pagini asa ca rezum totul intr-un cuvant “finete”.

Pe Adrian l-am regasit la fel de tacut dar receptiv, si in plus foarte emotionat.

Receptia a avut loc la Domenii Plaza, locatia perfecta in care mirii au dat dovada inca o data de bun gust. Aranjamentele florale, meniul, muzica, toate au completat o seara speciala. Elena este din Suceava, astfel incat, emotiile firesti ce insotesc o nunta au fost completate de bucuria revederii.

Ce m-a impresionat?

Calmul mirilor, modul in care se completeaza in cele mai discrete gesturi, receptia si familia extrem de distinsa.

Elena, Adrian, va multumesc pentru invitatie. Adrian, cand ai timp si doresti sa-ti suplimentezi cunostintele in materie de carti de joc ma poti contacta, am fost la olimpiada de Macao, te pot invata cateva trucuri.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.