Ștefan Rareș, botez

August 2, 2017 , , Paul

Un tip înalt pentru vârsta lui, bine făcut, sociabil, bea lapte cu pofta, o prezenta agreabila și un adevărat partener când vine vorba de schimbat scutece sau hainute.

Familia, foarte entuziasmata de prezenta lui și foarte atenta cu nevoile sale roieste prin casa și este foarte agitata – de invidiat tipul.

Am ajuns in ziua evenimentului dupa amiaza, pe Stefan l-am gasit la masa cu bunica lui, dar nu in bucatarie cum ati crede ci in dormitor, in pat, ca un superstar care primeste masa la pat. I-am lasat sa termine si l-am luat la o sedinta de sport intitulata simplu –  sedinta foto.  Aseaza-te pe burtica, pe spate, zambeste, dezbraca-te, uita-te la mine, uita-te la mami, la tati si asa mai departe. A intervenit si tati si fratiorul.

Cosmina, mama lui SR este pregătită, este toată un zâmbet. A modificat ora și Biserica la care se oficiază slujba din cauza caniculei. Ii mulțumesc pentru asta.

La acest eveniment sunt recomandat aici de doua cupluri la care am fost în prealabil invitat. Au fost si al acest eveniment fam. Marinescu si Avramescu – multumesc!

Receptia pe care au organizat-o parintii a avut loc la Ramada – Pitesti. Vin bun, muzica buna si o locatie placuta. De mentionat esta bunicul lui Stefan care a atras toate fetele intr-un sir de conga si Radu care a interpretat o piesa romaneasca de la cap la coada cu multa pasiune.

Finalul petrecerii a culminat cu glicemie ridicata si replici de genul “hai Paul mai fă-ne și așa una!”. 

Multumesc de invitatie si ne vedem in curand!

 

PS: Va rog sa apreciati ca l-am fotografiat si pe Andy Garcia. Il puteti admira alaturi de sotia gravida si de copilul lor in holul de la Ramada, îmbrăcat cu o cămașă neagra.

 

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.