Teilor @MARe

May 11, 2019 , , Paul

Am fotografiat un un cocktail organizat de Teilor în București la MARe pe bulevardul Primaverii. Muzeul găzduiește in perioada aceasta expoziția “Fete de Vis” cu lucrari ce edifica simbolul feminin in arta romaneasca contemporana.

Teilor s-a implicat in realizarea expozitiei drept urmare si-au propus sa savureze in cradru familial lucrarile expuse. Olga – event event managerul muzeului a gazduit evenimenul iar  Danut Bumbac – a fost ghidul care a prezentat intr-un mod captivant lucrarile expozitiei.

Am savurat si eu de la distanta cu camera in mana lucrarile, atmosfera si arhitectura locului. Am fost tentat, bineinteles, sa compar muzeul cu alte locuri de arta vizitate de-a lungul timpului. Cladirea muzeului, fostă proprietate a Anei Pauker, oferă spațiu generos pentru expoziții, drept urmare lucrarile sunt expuse foarte aerisit, sunt luminate foarte bine. M-a captivat culoarea lucrarilor. M-a intrigat contrastul dintre lucrari si povestea lor dar mai ales a autorilor lor.

Din punct de vedere tehnic, un eveniment în restaurantul muzeului este greu de fotografiat, din pricina proiectoarelor din tavan. Ca să compensezi intensitatea luminii ce vine de sus din spoturi, trebuie să luminezi cu un flash – flash care va aplatiza imaginea și îi va șterge adâncimea.

Am vrut să arăt vizita împreună cu Teilor la MARe și altora într-un mod succint pentru cei care vor să fugă o ora de aglomeratul cotidian bucureștean.

Evenimenul l-as descrie intr-un cuvant – calm.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.