din Tenerife!

Elena si Gache

August 29, 2015 , , Paul
Cand esti departe de casa, cand intre tine si ai tai cei dragi se afla mari si tari cu prima ocazie, mai ales una fericita, pamantul te cam cheama. Elena si Gache sunt dovada vie si frumoasa ca indiferent cat de fain este “acolo” parca tara ta natala iti face cu ochiul, asa ca au hotarat sa “iscaleasca” pe pamant romanesc.

Ma uit la fotografiile lor si primul gand ma duce la un celebru titlu al lui Liviu Rebreanu “Glasul Pamantului”

O zi perfecta de august, un apus de soare pe care am incercat sa-l surprind in toate formele si nuantele, invitati care mai de care, muzica buna…prieteni.Elena si Gache imi sunt prieteni de ani buni asa ca pentru mine “munca” a devenit inca o data o mare placere sa-i revad. Elena a fost emotionata dar pregatita sa faca fata unei sedinte foto. Nu a fost greu, ea este prin definitie o femeie gratioasa cu privire patrunzatoare. Pentru Gache a fost ceva mai dificil. Emotiile l-au cam coplesit. El da vina pe canicula, dar… cine il crede. A fost tare fain.

Ce mi-a placut?

Mi-a placut sa-mi revad atatia prieteni laolalta, mi-au placut tare mult mirii si tinutele lor, buchetul Elenei perfect asortat cu apusul, muzica si atmosfera.

Elena, Gache v-am mai spus si in acea seara, dar uite ca parca as vrea sa ramana scris negru pe alb: va multumesc pentru invitatie, este intotdeauana o placere sa va revad, sper ca la urmatoarea intalnire sa fotografiez si un mini Gache

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.